greenpark600LS

eye of the tiger S

Trainingspakken passen

Traningsjac Tiger kleinDe afgelopen tijd kreeg de kledingcommissie van FIQAS Aalsmeer regelmatig vragen over trainingspakken. We zijn bezig geweest om een nieuwe lijn te kiezen voor de vereniging, met als doel iedereen in eenzelfde pak te laten lopen. Iets wat tot nu toe nog niet het geval was. Ook krijgen we regelmatig de vraag of er weer een pasavond komt voor de supportersshirts (de zwarte shirts met de tijger die heren en dames 1 ook dragen).

Lees meer...

Extra training? Inschrijven!

FIQAS Aalsmeer start komend seizoen met een extra (zaterdag) training voor de jongens en meisjes die in de C-, B- en A-jeugd spelen. De trainingen zullen enerzijds bestaan uit individuele, technische trainingen, anderzijds uit krachttrainingen, aangepast aan de leeftijdsgroep. Dit alles onder leiding van daarvoor gekwalificeerde trainers. De trainingen zullen plaats vinden in de (vroege) ochtenduren en er zal met de planning van de competitiewedstrijden rekening gehouden worden met deze trainingen.

Lees meer...

Geslaagde bijeenkomst voor coaches

coaches bijeenkomstDonderdag 28 april was in de kantine van de Bloemhof een bijeenkomst voor coaches en begeleiders van jeugdteams van FIQAS Aalsmeer. Tijdens de avond werd het nieuwe kledingbeleid besproken. Ook was er een interactieve sessie over de pluspunten van onze vereniging en met name de tips

Lees meer...

Geslaagde bijeenkomst voor coaches en begeleiders

20150910 jeugdbijeenkomst kleinOp donderdag 10 september werd de jaarlijkse infobijeenkomst gehouden voor de coaches en begeleiders voor dit seizoen. Vanuit het FIQAS Aalsmeer Sportbureau werden de aanwezigen door Guus Hölscher bijgepraat over ontwikkelingen en doelstellingen binnen de vereniging. Aan de orde kwam onder meer:

Lees meer...